производи, произведени од масивно дрво - за дом, канцеларија, ресторан, кафе, кафуле, паб:

ДРВЕНИ СТОЛИЦИ, МАСИ, ФОТЕЉИ, КЛУПИ и други - PRODUCTS (English);

производи со: природна убавина, удобен, стабилна, пониска цена, дизајн на проектот на клиентот

"БАЕВ Масив Дрвен Мебел" - Бугарија, градот Габрово

телефон / факс: +359 66 80 90 77, e-mail: elina2001@abv.bg;

Мобилни / GSM: +359 888 206 267 - менаџер Христо Баев;

фабрика за производство на : Бугарија, градот Габрово, 5300